Over ons

Wij zijn Conny en Laurien en samen zijn wij in 2009 begonnen met het fokken van Cairn terriërs.

Onze liefde voor de Cairn terriër is begonnen in 2000. Wij kochten toen onze eerste Cairn bij een fokker. Helaas was deze Cairn niet geschikt om mee te fokken. Toen in 2007 onze tweede Cairn terriër erbij kwam besloten wij dat wij graag een nestje wilde fokken. Dit is uitgegroeid tot een leuke hobby en inmiddels zijn er vele pups bij ons geboren en hebben wij meerdere Cairn terriërs die allemaal bij ons geboren zijn. 

Wij zijn een kleine fokker en fokken met veel plezier elk jaar een nestje. Onze pups worden in huis geboren en groeien de eerste 8 tot 10 weken op tussen de mensen en andere honden. Wij hopen ze hiermee een goede start te geven en dat ze opgroeien tot lieve sociale honden. 

Voor ons is het erg belangrijk dat onze pups een goed huis krijgen. Wij nodigen mensen dan ook, voordat ze een pup kunnen reserveren, bij ons thuis uit om kennis te maken. Het is belangrijk dat iedereen er een goed gevoel bij heeft en indien dit niet het geval is geven wij dit ook eerlijk aan. 

Wij houden graag contact met iedereen die een pup bij ons heeft gekocht en hebben daarom ook een besloten Facebook pagina waarop we de meeste pups kunnen volgen. Elk jaar organiseren wij een Il-Gomito wandeling waarbij we iedereen met een Il-Gomito Cairn terriër uitnodigen om mee te wandelen in het bos. Het is altijd een geslaagde dag en erg leuk om alle honden bij elkaar te zien. Voor wie dat wil sluiten we de ochtend af in een restaurant.

Je kunt ons altijd mailen als je interesse hebt in een pup. Wij vinden het leuk als je in je mail iets verteld over de gezinssamenstelling en de reden waarom jullie kiezen voor een Cairn terriër. Als er op dat moment geen pups zijn kun je vrijblijvend op de interesselijst en houden wij je op hoogte wanneer er weer pups komen. Uiteraard kun je ook onze website blijven volgen. 


Op de foto: Conny met Duende (paard), Tess, Daan en Maud

Op de Foto: Laurien en Daan

Wat anderen zeggen over ons: